ZaHRAda

zaHRAda

aneb

ČLOVĚČINA NENÍ DŘINA

Zážitkově metodický kurz, který vás vytrhne z běžného života a vrátí zpátky rozesmáté a odhodlané připravovat zážitkové programy podporující samostatnost dětí.

Zveme vás na originální letní školu pro průvodce dětí ve věku 4-10 let. Chceme vám předat naše zkušenosti s výchovou dětí zážitkem, zaměřenou na rozvoj samostatné dětské osobnosti. Budeme se spolu procházet zahradou, ve které rostou rostliny jako odhodlání, vytrvalost, silná vůle, důvěra, sebeláska, odvaha, respekt, vlídnost a další. Setkáme se se skřítky Divísky, kteří o zahradu pečují.

Nabízíme šest let zkušeností s realizací zážitkových programů pro malé děti zaměřených na rozvoj ctností. Vyzkoušeli jsme různé programové podoby - letní kurzy, tábory, víkendovky, navazující programy ve školce a rodinné zážitkové akce. Máme nasbíráno a rádi předáme dál. Naše cesta začala osobní potřebou hledat odpovědi na otázky: K čemu chci své dítě vychovat? Co je důležité pro život? S jakými kvalitami osobnosti zvládne mé dítě jakoukoli situaci v životě?

ZMĚNA ČESKÉ SPOLEČNOSTI K LEPŠÍMU JE PŘÍMO ZÁVISLÁ NA KVALITĚ OSOBNOSTÍ DALŠÍCH GENERACÍ

UČIT SE BÝT DOBRÝM ČLOVĚKEM ZAČÍNÁ UŽ VE ŠKOLCE

SPOLU S VÁMI CHCEME PŘISPĚT

Na cokoliv, co Vás zajímá, odpoví šéflektorka kurzu Jana Haková: janahakova007@gmail.com

Zážitkově metodický kurz pro učitele MŠ, ZŠ, vedoucích táborů a další pedagogy volnočasových aktivit pro děti 4 - 10 let

termín: 01.05.-31.10.2018
místo: ČR
další info: Cena je včetně DPH.