Poslední zhasne

POSLEDNÍ ZHASNE

„Jediná příroda ví, co chce. Nikdy nežertuje a nikdy nedělá chyby. Ty dělá jen člověk.“ Karl Heinrich Waggerl

„Lidská potřeba, populace a technologie dosáhly určité úrovně, kdy Matka Země nemůže naši přítomnost jen mlčky přehlížet.“ Cormac Mc Carthy

Oslovují Tě tyto věty? Chceš naplno prožít čas svých letních prázdnin? Pojeď s námi! Na velkých hodinách času je jen jediné slovo: TEĎ! Není možné otálet. Zásahy člověka do přírody jsou děsivé a nevratné. Něco se musí stát! Něco se musí změnit, aby se náš domov nestal pustinou. Nečekej přednášky a bojovky. Čekej AKCI, ČINNOST, ŠOK, ZAMYŠLENÍ, SPOLEČNÉ ÚSILÍ, ČEKEJ NEČEKANÉ! Nic není hrané. Voda je opravdu ledová, uhlík na dlani opravdu pálí. Jenže nic není samozřejmé. Ani dřevo na oheň, ani voda k pití, ani hvězdy nad hlavou. Je za pět minut 12. Je nejvyšší čas. Udělej první krok! Udělej něco!

* pestrý týden * společné zážitky * zajímaví hosté * burcující programy *úžasná příroda * kurz ve spolupráci s Agenturou Hobit*

Staň se ochráncem s povolením léčit. Kurz pro děti ve věku 14 - 17 let.

věk: 14-17