Klub dárců PŠL

Klub dárců je klubem lidí, kteří na činnost Prázdninové školy Lipnice přispívají finančně. Členové klubu dárců jsou důležitou součástí PŠL, protože se přímo podílejí na jejím dalším rozvoji.

Vaším darem podporujete zdravý rozvoj české a evropské společnosti.

Členem klubu dárců se stává každý, kdo podpoří naši práci uhrazením jednorázového nebo pravidelného příspěvku.

Podpořte naši práci jednorázovým nebo pravidelním (měsíční trvalý příkaz) finančním darem. Vyberte si podporu celé organizace nebo aktuálního projektu.

Bankovní převod

Podpořit nás můžete taky bankovním převodem na číslo účtu: 2500064018/2010 s variabilním symbolem 9103.

Nejjednodušší cestou je zadání příkazu přes Vaše internetové bankovnictví. Členové Klubu dárců PŠL získávají 5% slevu na všechny produkty PŠL (kurzy, publikace apod.).

Potvrzení o zaslání daru je samozřejmostí.

V případě zájmu o odečtení daru ze základu daně je dle Zákona o dani z příjmů č. 586/1992 Sb. stanovena minimální částka daru a to 1 000 Kč.

Co nábízí členům klubů dárců PŠL?

Kromě pravidelného informování o novinkách z dílny Prázdninové školy Lipnice pomocí elektronického Kurýra, členové klubu dárců získávají následující výhody:

• přednostní nabídku nových kurzů - o 5 dnů dříve než veřejnost,
  • výroční zprávu Prázdninové školy Lipnice,
  • slevu 5% na všechny produkty Prázdninové školy Lipnice,
  • slevu 10% na metodické kurzy. O metodických kurzech najdete víc zde.
  • elektronického kurýra Prázdninovej školy Lipnice, o. s.
  • potvrzení o zaslání daru je samozřejmostí.

Jak můžete ještě pomoci

Dobrovolnická činnost = můžete nabídnout to, co umíte a v čem jste dobří (vaší profesi, která je potřebná i pro neziskovou organizaci - např. IT služby, jiné služby, ....) ale i úplně obyčejnou pomoc např. při lepení obálek...

Materiální podpora = hmotné dary, které pomohou ušetřit finanční investice (jedná se o materiál potřebný na kurzech i v zázemí kurzů - kanceláři pšl).

Vyplněním údajů souhlasíte se zpracováním údajů a údajů o došlých platbách sdružením Prázdninová škola Lipnice, o. s., za účelem zařazením do databáze dárců, péče o dárce, statistiky a informováním o činnosti sdružení.

Proč dávat peníze na vzdělávání?

My neřešíme vzniklé problémy společnosti, my se snažíme společnosti sloužit, a problémům předcházet.Máme vypracovanou metodiku zážitkové pedagogiky, kterou průběžně zdokonalujeme a upravujeme dle potřeb účastníků a cílové skupiny. Jsme fungující organizací s kontrolními mechanismy a váš dar bude náležitě administrován a doložen.

Tak jako jiná občanská sdružení jsou závislá na podpoře lidí, potřebujeme vaši podporu i my.